ارتداد در لغت به معنای بازگشت و رجوع چیزی است، در اصطلاح به معنی کفر بعد از اسلام است. مرتد به ملی و فطری تقسیم می شود. آزادی فکر یکی از اصول مسلم اسلام است و در آیات متعدد قرآن کریم و در روایات معصومین(ع) به اثبات رسیده است. ارتداد با آزادی عقیده، دین و مذهب منافات ندارد، در پیش از اسلام نیز برای مرتد مجازات در نظر گرفته شده است، ، در قانون مجازات اسلامی قدیم ماده 513 آن و قانون مجازات اسلامی جدید مواد 262 و 263 به تعیین مجازات ساب النبی پرداخته است. در قانون جدید فقط به مجازات ساب النبی بسنده کرده است و مصادیق مرتد را مشخص نکرده است. رویه قضائی نیز متأثر از فقه و قانون مجازات اسلامی به تعیین نوع مجازات و اقدام برای مجازات پرداخته است. فقهای اسلامی در نوع مجازات ارتداد با یکدیگر اختلاف دارند از مجازات اعدام بر اساس برداشت از احادیث خاص گرفته تا عدم مجازات تا زمانی که بر علیه جامعه مسلمانان اقدامی نکند.اکثریت دانشمندان اسلامی از نظریه اول پیروی می کنند که مجازات ارتداد مرگ ویا زندانی شدن تا زمان توبه می باشد. با توجه به نظر حقوقدانان جهان و اعلامیه جهانی حقوق بشر مواد 18-19-29 آن، مجازات مرتد هیچ منافاتی با حقوق بشر ندارد، اسباب ارتداد شامل کفر، نمایه کفرآمیز، انکار الوهیت خداوند، انکار رسالت نبی اکرم، انکار معاد، انکار ضروریات دین و انکار ضروریات مذهب می باشد. توهین به مقدسات قرآن کریم، دشنام به پیامبر اکرم(ص) ویا ائمه معصومین در زمره ارتداد است. مرتد اموالش بین ورثه اش تقسیم می شود، همسرش از وی جدا می شود، ولایتش بر فرزندانش از بین می رود. در نهایت مجازات شخص مرتد قتل است، استتابه در مورد مرتد ملی و زن انجام می شود و مرتد فطری توبه داده نمی شود.
Monday, April 15, 2019
سپاه پاسداران اصلی ترین عامل سرکوب «نوکیشان مسیحی» در ایران
“ترزا ویلیرز” نماینده پارلمان انگلیس گفته اقلیتهای دینی همچون مسیحیان، بهاییان، یهودیان و مسلمانان سنی از تبعیض رنج میبرند و برای عبادت کردن با محدودیتهای قابل توجهی دست و پنجه نرم میکنند.
حجتالاسلام علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در کرمان، ۲۳ فروردین، در خطبههای نماز به دفاع از سپاه پاسداران پس از قرار گرفتن این ارگان در فهرست سازمانهای تروریستی آمریکا پرداخت و ادعاهایی در مورد ادیان کرده است.
علیدادی آنچه دشمنیها و خباثتهای استکبار جهانی خواند اشاره کرده و گفته «استکبار جهانی حتا سعی کردهاند که از ادیان الهی هم تعریف دیگری را ارائه کنند که میتوان مسیحیت و یهودیت آمریکایی اشاره کرد و این چند دهه نیز شاهد ترویج اسلام آمریکایی در مقابل اسلام ناب هستیم.»
او ادعا کرده «سپاه بزرگترین قربانی تروریست است.»
جمهوری اسلامی با تمام ظرفیت در تلاش برای حمایت از سپاه است تا شاید جلوی منفورتر شدن آن در افکار عمومی را بگیرد.
در عین حال روز نهم آوریل ۲۰۱۹، ترزا ویلیرز نماینده ارشد پارلمان از حزب محافظهکار در سخنانی گفته به نقض حقوق بشر و آزادی بیان و حجاب اجباری در ایران اشاره کرده و خواستار فشار به جمهوری اسلامی شده است.
او در بخشی از نطق خود گفته «رعایت نکردن قوانین پوشش اجباری برای زنان در ایران آنها را با محدودیتهای زیادی روبهرو میکند. زنان ایرانی بدون اجازه همسران خود اجازهٔ خروج از کشور را ندارند، قوانین درخواست طلاق برای آنها بسیار محدود است و مجازات سنگسار آنها را تهدید میکند. اقلیتهای دینی همچون مسیحیان، بهاییان، یهودیان و مسلمانان سنی از تبعیض رنج میبرند و برای عبادت کردن با محدودیتهای قابل توجهی دست و پنجه نرم میکنند.»
این نماینده با اشاره به حمایت سپاه از شبه نظامیان شیعه در منطقه و تقویت تسلیحاتی آنها خواستار قرار گرفتن سپاه پاسداران در فهرست سازمانهای تروریستی توسط دولت انگلیس شده است.
اصلیترین تهدید برای اقلیتهای دینی در ایران به خصوص نوکیشان مسیحی، اطلاعات سپاه پاسداران است. نمایند ولیفقیه در کرمان، در حالی از مسیحیت آمریکایی میگوید که با همین برچسب ها نوکیشان مسیحی در ایران بازداشت میشوند.
دستگاه قضایی در ایران دهها نوکیش را به اتهام تبلیغ مسیحیت صهیونیستم و یا ارتباط با غربیها زیر فشار قرار داده است، ماموریتی که سپاه پاسداران به اشکال مختلف در صف نخست آن قرار دارد
Subscribe to:
Posts (Atom)